Aktuellt

Lämna gärna meddelande på telefonsvararen om vi inte svarar, så ringer vi upp så snart vi blir lediga!

Tack att du respeketerar vår avbokningspolicy; återbud lämnas senast dagen innan bokad behandling, annars debiteras tiden.

Nyheter

Vi har nu Bokadirekt för alla behandlingar utom LPG, Deep skin, IPL och vissa Magic Pot behandlingar. Dessa samt ärenden till Frida sker via telefon eller mail. Bokadirekt ser du HÄR

Erbjudande oktober: Fransförlängning

20% rabatt på nytt set fransförlängning vid bokad och utförd behandling tom 31/10!

Johanna har gedigen utbildning och lång erfarenhet av fransförlängning. Detta är viktigt när du besöker en fransstylist, så dina egna fransar mår bra under tiden du har vackra extensions på dem. Unna dig långa vackra fransar med fransförlängning.

Vi har nu Braziliansk vaxning på menyn. Melissa erbjuder dessutom fillers och 3D-bryn, tatuerad eyeliner samt lipliner mm.

 

Ny maskin/behandling Vital Injector för djup fuktboost och verkar ton/hudutjämnande och stärkande för huden. Rekommenderas!

Erbjudande: Vid behandling med Vital Injector inriktning pigment ingår behandling för händer!

 

Vi firar vår framgång med Cellox 20 med nya fantastiska stående erbjudanden/paket på IPL-behandlingar från februari 2017!

Nya stående erbjudanden:

*Vid köp av paket om 3 behandlingar får du 10% rabatt.

*Vid köp av 4 behandlingar får du 5:e gången gratis.

*Efter 5 behandlingar får du 20% rabatt på alla efterföljande behandlingar.

Avser samma behandlingsyta, och kan ej kombineras med andra erbjudanden.

 

 

*Första och enda salongen/kliniken med Hygiencertifiering i Sverige. Innebär att väggar och tak är behandlade med titandioxid som ger en fotokatalytisk effekt med ljus. Har även kolfilterfläktar, ångrengörning och ytdesinfekt, sterilisator och goda rutiner för renlighet.