Botox/Vistabel

Botox och botoxbehandlingar i Täby och Stockholm utföres av läkare

För närvarande pausat, vid frågor vänligen kontakta oss. 

Rynkor

Botox används sedan lång tid vid estetiska behandlingar för att försvaga mimiska muskler i ansiktet och på så vis minska rynkor. Botox kan användas för att behandla tvärgående rynkor i pannan, argrynkan mellan ögonbrynen och för kråksparksrynkor runt ögonen. Man kan även göra ett ögonbrynslyft med medlet och skapa en öppnare blick. Botox kan också användas för behandling av näsrynkor, neddragna sura mungipor, skrynklig haka samt för att lyfta överläppskonturen och ge en sensuell mun. På halsen används läkemedlet för att behandla strama stråk (i platysmamuskeln) och rynkigt decolletage.

Smärtfri behandling

Behandling med Botox är inte särskilt smärtsam eftersom den sker med en mycket tunn nål. Oftast ser man inte något av behandlingen efteråt men någon enstaka gång kan man få ett litet stickblåmärke som behöver sminkas över ett par dagar. Effekten kommer inom några dagar och sitter i 3-6 månader.

I ansiktet arbetar man med mycket små doser och försvagar muskeln precis så mycket som behövs för att släta ut rynkan men ändå behålla en mimik i ansiktet. För estetisk behandling säljs Botox även under namnet Vistabel.

Prisesexempel: 

Glabella (rynkan mellan ögonbynen “argrynkan”) 2200 kr

Kråksparkar 2300 kr

Glabella + panna 3200 kr

Glabella + panna+ rynkor runt ögonen 3900 kr

Konsultation kostar 500 kr. och dras av mot behandlingskostnaden.