3D HIFU & Ultight

3D HIFU

Ta din hy till en ny nivå med HIFU!

Vad är 3D HIFU & Ultight?

HIFU står för ” High Intensity Focused Ultrasound” och är en relativt ny kosmetisk teknik, som bara introducerats för användning de senaste åren. Ultight är samma teknologi som 3D HIFU, men är mindre och smidigare så man kommer åt områden runt ögon samt överläpp. Däremot är den för liten och långsam för att klara av ett helt ansikte eller kroppsbehandlingar.

Täby Beauty Center är den första och hittills enda salong som erbjuder ansiktsbehandling med båda. Erbjudande just nu: Boka helt ansikte (inkl hals) och få ögonlockslyft på köpet till ett värde av 3500 kr!

HIFU  använder sig av en koncentrerad ultraljudsenergi i ansikte och på kropp. Det är en icke-invasiv behandling som hjälper till att stimulera cellerna, vilket resulterar i vävnadsföryngring och kollagenproduktion.

Den övergripande effekten av behandlingen är att främja åtdragning och lyftning av huden i dessa områden. HIFU-behandling kan hjälpa till att stimulera vävnadsföryngring och kollagenproduktion. Detta resulterar i åtdragning och lyft av saggig hud, markera ansiktskonturer samt lyfta ögonlock mm.

HIFU kan även framgångsrikt användas för permanent fettreducering på dubbelhakor samt depåer på kroppen. En behandling kan reducera upp till 10 mm fett i omfång. Det går utmärkt att upprepåa behandlingen med 3.4 v mellanrum för att reducera ytterligare mer fett vid behov. Vi mäter fettlagret med en Kaliper-mätare för att se resultatet.

 

Före/efterbilder tas som rutin på alla behandlingar. Det dröjer upp till 3-4 månader innan fullständigt resultat är uppnått efter en HIFU-behandling i ansikte/kropp vad gäller upptightning. Behandlingen fortsätter alltså att ge mer och mer effekt upp till 4 månader efter en behandling.  Denna behandling är en process från själva behandlingen och felra månader framåt. När man ser bilderna vid återbesöket efter 2-3 månader blir det uppenbart vilken förändring som smugit sig på. Ev korrigering kan utföras efter 6 månader, då har behandlingen nått fullständigt resultat.

I händerna på en skicklig utövare kan detta ge resultat som är relaterat till ansiktsskulptur (men utan behov av operation).

Behandlingarna är väldigt säkra och icke-invasiva, dvs du får inga märken på huden. Ultraljudet i HIFU går ned till den inställda önskade nivån i huden och för nytta endast där utan att påverka huden det går igenom. Ingen risk för skador med andra ord.

Ska du överväga HIFU-behandling?

Det finns ett antal indikationer där HIFU erbjuder goda resultat, exempel:

Ansikte/hals/dekolletage

– Fina linjer och rynkor

– Saggande slapp hud längs kinder och ögonlock

– Slapp hud runt munnen

– Odefinierad eller ”pösig” käklinje

 

Kropp:

-Dubbelhaka

-Fettdepåer på mage, höft runt knän mm.

-Tighta upp lös hud på mage

 

När passar inte HIFU?

Självklart bör du vara frisk, inte gravid/ammande osv för att kunna genomföra behandlingen. Där man inte ser lika bra resultat är personer som röker och är ca 60+. Det krävs att man har ett viss mått av kollagenunderlag i huden för HIFU att arbeta med.

 

Tillsammans med din behandlare hittar ni en plan för att uppnå de resultat som önskas av behandlingen.
Behandlingen sker på olika djup i din hud beroende på de individuella målsättningarna. Paketpris kan sättas ihop enligt ö.k. med din behandlare.

 

Välkommen för en kostnadsfri konsultation. Bokning via bokadirekt

Priser:

Helt ansikte inklusive hals 8500 kr
Kråksparkar 2500 kr
Hals/käklinje 4500 kr
Panna 4500 kr
Ögonlock/brynlyft 3500 kr
Kroppsbehandlingar priset baseras på yta (cirka pris på behandling av mage, permanent fettborttagning eller uppstramande effekt, 9000 kr)

Före/efter-bilder

Ultight