Nu har Blesa börjat hos oss och tar emot för dessa behandlingar, samt trådning och Microblading (3D bryntatuering). Priserna och mer info kommer inom kort! Boka HÄR

Varmt välkommen!

 

Fransförlängning, makeup, brudmakeup, hårstyling i Täby!

 

Priser och info om fransförlängning:

Johanna har gedigen utbildning och lång erfarenhet av fransförlängning. Detta är viktigt när du besöker en fransstylist, så dina egna fransar mår bra under tiden du har vackra extensions på dem. Unna dig långa vackra fransar med fransförlängning!

Fransförlängning nytt set

 

En behandling för dig som vill göra fransförlängning för första gången. Vi börjar med att göra rent dina egna fransar. Sedan kommer vi överens om vilken form och längd och böjning som passar just dig och dina önskemål. Innan du går härifrån får du en utförlig beskrivning om hur du bäst ska ta hand om dina fransar för längsta hållbarhet.

Fransförlängning liten påfyllning

 

En behandling där jag fyller på så många fransar som möjligt. Vi börjar med att göra rent fransarna och ta bort det som behövs och har vuxit ut. Rekommenderas att göras var 3:e vecka.

Fransförlängning stor påfyllning

 

Vi börjar med att göra rent dina fransar och tar bort det som behövs eller har vuxit ut. Sedan fyller vi på med nya fransar så att du får ett naturligt och fylligt resultat.

Fransförlängning akut påfyllning

 

Där fyller jag i luckor och jämnar ut fransarna.