OBS! Johanna har flyttat till södra sidan av stan och kommer tyvärr inte att kunna fortsätta hos oss. Hon är kvar till sommaren. Fram till dess är det något begränsad tillgänglighet på tider. Vänligen se Bokadirekt, eller smsa Johanna direkt om du har frågor om tider. 

 

Fransförlängning, makeup, brudmakeup, hårstyling i Täby! Boka till Johanna Ljunglöf direkt via Bokadirekt här.

 

Priser och info om fransförlängning:

Johanna har gedigen utbildning och lång erfarenhet av fransförlängning. Detta är viktigt när du besöker en fransstylist, så dina egna fransar mår bra under tiden du har vackra extensions på dem. Unna dig långa vackra fransar med fransförlängning!

Fransförlängning nytt set

100 min, 1.095 kr

En behandling för dig som vill göra fransförlängning för första gången. Vi börjar med att göra rent dina egna fransar. Sedan kommer vi överens om vilken form och längd och böjning som passar just dig och dina önskemål. Innan du går härifrån får du en utförlig beskrivning om hur du bäst ska ta hand om dina fransar för längsta hållbarhet.

Fransförlängning liten påfyllning

60 min, 595 kr

En behandling där jag fyller på så många fransar som möjligt. Vi börjar med att göra rent fransarna och ta bort det som behövs och har vuxit ut. Rekommenderas att göras var 3:e vecka.

Fransförlängning stor påfyllning

75 min, 695 kr

Vi börjar med att göra rent dina fransar och tar bort det som behövs eller har vuxit ut. Sedan fyller vi på med nya fransar så att du får ett naturligt och fylligt resultat.

Fransförlängning akut påfyllning

30 min, 350 kr

Där fyller jag i luckor och jämnar ut fransarna.