Ta bort tatueringar

Ny maskin inkommer i juni!

 

Har du tröttnat på din tatuering? Du är inte ensam. På Täby Beauty Center kan du med säker metod och den senaste utrustningen ta bort eller bleka din tatuering inför s.k. coverup (ny tatuering över den gamla) till mycket konkurrenskraftiga priser.

Här nedan kan du läsa om hur vi på Täby Beauty Center arbetar, hur processen går till och vilka resultat du kan förvänta dig. Eftersom din tatuering är unik kan vi inte ge dig alla svaren här. Därför börjar vi alltid med en konsultation inför borttagning av tatuering.

Vår Q-switchade YAG-laser hjälper dig att ta bort din tatuering

Vi använder vi oss av en speciallaser för borttagning av tatueringar, den senaste generationens Q-switchadeYag-laser. För att få bort en tatuering krävs flera behandlingar. Hur många behandlingar som behövs avgörs oftast av vilka färger som använts i tatueringen.

Så går det till

Den Q-switchade Yag-lasern bygger på att laserljuset kommer med en extremt hög hastighet, så att de färgpigment som använts vid tatueringen eller permanent make-up (kosmetisk taturering) helt enkelt slås sönder och tas sedan om hand av din kropp. Det krävs oftast flera behandlingar för borttagning av tatueringar. Lämpligt intervall mellan behandlingarna är 1-1.5 månader.

Att ta bort tatuering med flera färger är oftast inget problem. De gula och gröna färgerna kan dock vara svåra att få bort. En del tatueringar försvinner helt efter laserbehandling. Ibland blir en del pigmentrester eller en ljus relief kvar efter borttagning av vissa tatueringar.

Gör det ont att behandlas?
Detta är också väldigt individuellt, det känns ungefär som en gummisnodd som snärtar. Blåsor kan uppträda, speciellt efter de första behandlingarna. Dessa kommer att gå ner av sig själva inom ett par dagar.

Priser går vi igenom på en kostnadsfri konsultation, där du också får mer information om behandlingen.

Riktpriser:

Tatuering per gång kr
max 2×2 cm 980
max 5×5 cm 1300
max 10×10 cm 1800
max 15×15 cm 2500
max 20×20 cm 3200
max 20×40 cm 3900