Botox/Azzalure och Fillers i Täby

Filler och botoxbehandlingar i Täby och Stockholm utföres av leg . läkare Negin Kronold (Kronolds Estetik).

 

Fillers

 • Vi på Kronolds Estetik använder oss av märket Stylage. 

 

Är STYLAGE säkert?

Ja, det är en mycket säker produkt. Hyaluronsyran som finns i produkten är icke animalisk och tillverkad i en kontrollerad steril miljö. 

Vilka delar av kroppen kan man behandla med STYLAGE?

Den kommer i tolv olika varianter, med och utan lidokain. Stylage S för fina linjer, M för rynkor, veck samt läppar, L för djupa veck, XL och XXL för att fylla volym i till exempel kinder eller modellera näsa och haka. Special Lips är för konturer, återfuktning och volym i läppar. Stylage Hydro och Hydro Max används för att behandla torrhetsrynkor, återfukta och vitalisera all typ av hud i ansiktet på dekolletage och händer med mycket bra resultat.

Vem tillverkar STYLAGE?

Det tillverkas i Frankrike av Laboratoires Vivacy. Forskningsteamet med bland annat Estelle Piron och Guy Vitaly har mer än femton års erfarenhet i utveckling av hudfillers. De har tagit fram och patenterat många framgångsrika produkter baserade på hyaluronsyra.

 

Varför skall jag använda STYLAGE?

Den är idag den enda fillern av den tredje generationen. Produkten patenterades 2007 och är den modernaste hudfillern på marknaden. Det är den enda fillern med en naturlig antioxidant (mannitol). Du får en mycket liten svullnad och rodnad efter behandlingen och kan direkt återgå till dina vardagliga sysslor.

Prisexempel: 1 ml Stylage  3500kr – 4000kr

 

Botox

 • Vi på Kronolds Estetik använder oss enbart av Receptbelagd Botox Allergan för att kunna garantera kvalitet utöver säkerhet. 

 

Allergan är världsledande inom medicinsk estetik och de engagerar sig starkt för att tillgodose patienternas och läkarnas behov och önskemål. Allergan erbjuder innovativa produkter som bygger på forskning och som kan ge patienterna ett behandlingsresultat som stämmer väl överens med deras individuella behandlingsmål

 

Botox används för att förhindra de repetitiva nervimpulserna som uppstår när vi skrattar, talar eller gestikulerar. Dessa impulser ger upphov till rynkor och linjer i ansiktet. Botox är en förkortning till det medicinska namnet Botulinumtoxin typ A och är en av världens främst använda läkemedel inom estetik.

 

När skulle det vara lämpligt att utföra en behandling med Botulinumtoxin?

 • kvarstående veck som får en att se antingen bekymrad ut eller trött ut. tex mellan ögonbrynen den så kallade “arg-rynkan”. 
 • Horisontella linjer i pannan
 • skrattrynkor som får en att se föråldrad ut
 • ögonbrynslyft för att avlasta ögonlock som får dig att se piggare ut och mindre trött. 
 • Förebyggande syfte för de som har anlag för rynkor i tidigare åldrar. 

 

Är det tryggt att använda sig av Botulinumtoxin?

 • Det är av yttersta vikt att alla behandlingar utförs av en medicinskt utbildad injicerare som har anatomiska grundkunskaper främst kring ansiktet.  

 

Biverkningar av Botulinumtoxin

 • Det som kan förekomma efter en behandling kan vara symtom såsom ömhet vid injektionspunkterna samt lättare form av huvudvärk som avtar efter ett par dagar

 

Uppföljning “touch up”

 • Utförs 14 dagar efter den initiala behandlingen för att säkerställa att behandlingen har nått sitt fulla effekt  . Då effekten av läkemedlet framkommer efter 3-10 dagar efter behandling. 
 • Detta ingrepp ingår kostnadsfritt.

 

Prisexempel 

 • 1 område ( panna eller arg-rynkan) 3000kr
 • 2 områden (panna + arg-rynkan) 4000kr¨
 • 3 områden (panna + arg+rynkan + ögonrynkor) 4800kr