Aktuellt

Lämna gärna meddelande eller sms hos respektive terapeut om vi inte svarar, så ringer vi upp så snart vi blir lediga!

Tack att du respeketerar vår avbokningspolicy; återbud lämnas senast dagen innan bokad behandling, annars debiteras tiden.

Sara, och Mai finns på Bokadirekt HÄR. Frida kontaktas via mail eller SMS. Frida (som f.a. gör LPG) kommer flytta till Frestavägen 69 i Sollentuna från mars, Sollentuna Hudvård. Allt annat som vanligt på salongen. 

 

NYHETER: 

Från 27/2 stänger vi ned vår fasta telefoni, så att ni lätt kan nå oss via våra respektive mobiltelefoner, via mail eller Bokadirekt. 

 

SUNEKOS

Äntligen finns en behandling för mörka ringar under ögonen och de finaste rynkorna runt ögat!

Vi har fått in en ny unik injektionsbehandling för att komma åt det svåra området precis under och ovanför ögat. Produkten heter Sunekos 200 och består av en blandning av ren hyaluronsyra samt en patenterad sammansättning av aminosyror som stimulerar hudens egna produktion av kollagen och elastin.

Behandlingen tillför volym samtidigt som den stärker upp och förbättrar hudens elasticitet. Behandlingen utförs i tre steg med två veckors mellanrum och tar ca 15 minuter. Därefter krävs en påfyllnads behandling med ungefär sex månader mellanrum. Det slutgiltiga resultatet ser man ca 1 månad efter första behandlingen dock ser många resultat redan efter första gången.

Vill du veta mer om produkten eller boka tid för behandling? Tveka inte att kontakta Mai

Boka enklast via boka direkt: SUNEKOS

Ta din hy till en ny nivå med HIFU!

Vad är 3D HIFU & Ultight?

HIFU står för ” High Intensity Focused Ultrasound” och är en relativt ny kosmetisk teknik, som bara introducerats för användning de senaste åren. Ultight är samma teknologi som 3D HIFU, men är mindre och smidigare så man kommer åt områden runt ögon samt överläpp. Däremot är den för liten och långsam för att klara av ett helt ansikte eller kroppsbehandlingar.

Täby Beauty Center är den första och hittills enda salong som erbjuder ansiktsbehandling med båda.

 

 

Nytt bonussystem för Botoxbehandling:
Ofta behövs 3 behandlingar per år med botulinumtoxin (Botox) för ett optimalt resultat. Nu erbjuds ett bonussystem där du erbjuds 10% på din första och andra behandling och 30% vid din tredje behandling inom ett år.

 

 

Vi har över 10 års erfarenhet med IPL och firar nu vår framgång med Cellox 20 med nya fantastiska stående erbjudanden/paket på IPL!

Erbjudande:

*Vid köp av paket om 5 behandlingar får du 10% rabatt. Efter 5 behandlingar får du 20% rabatt på alla efterföljande.

Avser samma behandlingsyta, och kan ej kombineras med andra erbjudanden.

 

Salongen har inga fasta öppettider. Bokningar/förfrågningar sker via Bokadirekt, via SMS direkt till terapeuterna eller via mail, se HÄR
Du är givetvis alltid varmt välkommen in att ställa frågor, handla eller boka tid när som helst när vi är på plats!

Önskar du köpa Presentkort? Se HÄR för olika alternativ.

 

*Första och enda salongen/kliniken med Hygiencertifiering i Sverige. Innebär att väggar och tak är behandlade med titandioxid som ger en fotokatalytisk effekt med ljus. Har även kolfilterfläktar, ångrengörning och ytdesinfekt, sterilisator och goda rutiner för renlighet.