Aktuellt

Lämna gärna meddelande på telefonsvararen om vi inte svarar, så ringer vi upp så snart vi blir lediga!

Tack att du respeketerar vår avbokningspolicy; återbud lämnas senast dagen innan bokad behandling, annars debiteras tiden.

Tina, Sara och Mai finns på Bokadirekt HÄR. Frida kontaktas via mail, SMS eller salongstelefon. 

NYHETER: 

Vi är väldigt glada över alla nyheter som är på ingång och vill ge er lite information. En ny personal, superduktiga hudterapeuten Tina Mavridou som kommer jobba med klassisk hudvård, pedikyr mm och så småningom med mer avancerad hudvård. Tina kan du boka på Bokadirekt. Vi kommer även inleda ett samarbete med Beauty Bar by Mimass AB och en av deras anställda, fantastiska Matilda Michols (hudterapeut och bl.a. Master i kosmetisk tatuering, specialist på bryn, och utför HIFU YAG mm). Kontaktuppgifter och länk att boka tid hos Matlida finns HÄR samt under Kontakta oss och Kontaktinfo.
HIFU 3D, Ultight, Cryo Alfa, samt ny YAG-laser är andra nyheter. Mer info kommer!

 

 

Salongen har inga fasta öppettider. Bokningar/förfrågningar sker via Bokadirekt, via vår fasta telefon, via SMS direkt till terapeuterna eller via mail, se HÄR 

Du är givetvis alltid varmt välkommen in att ställa frågor, handla eller boka tid när som helst när vi är på plats!

 

Önskar du köpa Presentkort? Se HÄR för olika alternativ.

 

Vi har över 10 års erfarenhet med IPL och firar nu vår framgång med Cellox 20 med nya fantastiska stående erbjudanden/paket på IPL!

Erbjudande:

*Vid köp av paket om 5 behandlingar får du 10% rabatt. Efter 5 behandlingar får du 20% rabatt på alla efterföljande.

Avser samma behandlingsyta, och kan ej kombineras med andra erbjudanden.

 

 

*Första och enda salongen/kliniken med Hygiencertifiering i Sverige. Innebär att väggar och tak är behandlade med titandioxid som ger en fotokatalytisk effekt med ljus. Har även kolfilterfläktar, ångrengörning och ytdesinfekt, sterilisator och goda rutiner för renlighet.