Aktuellt

Lämna gärna meddelande på telefonsvararen om vi inte svarar, så ringer vi upp så snart vi blir lediga!

Tack att du respeketerar vår avbokningspolicy; återbud lämnas senast dagen innan bokad behandling, annars debiteras tiden.

Tina, Sara, och Mai finns på Bokadirekt HÄR. Frida kontaktas via mail, SMS eller salongstelefon. 

Kontaktuppgifter och länk att boka tid hos Matilda finns HÄR  (3D-bryn, Master i Kosmetisk tatuering, HIFU, YAG-laser för tatueringsborttagning, fryser fibrom mm med Cryo Alfa mm).

NYHETER: 

Ta din hy till en ny nivå med HIFU!

Vad är 3D HIFU & Ultight?

HIFU står för ” High Intensity Focused Ultrasound” och är en relativt ny kosmetisk teknik, som bara introducerats för användning de senaste åren. Ultight är samma teknologi som 3D HIFU, men är mindre och smidigare så man kommer åt områden runt ögon samt överläpp. Däremot är den för liten och långsam för att klara av ett helt ansikte eller kroppsbehandlingar.

Täby Beauty Center är den första och hittills enda salong som erbjuder ansiktsbehandling med båda. Erbjudande just nu: Boka helt ansikte (inkl hals) och få ögonlockslyft på köpet till ett värde av 3500 kr!

 

 

Nytt bonussystem för Botoxbehandling:
Ofta behövs 3 behandlingar per år med botulinumtoxin (Botox) för ett optimalt resultat. Nu erbjuds ett bonussystem där du erbjuds 10% på din första och andra behandling och 30% vid din tredje behandling inom ett år.
Fillerbehandling: Vid behandling med 2 ml filler eller mer får du ett område Botox på köpet( värde 3000kr)

 

 

Vi har över 10 års erfarenhet med IPL och firar nu vår framgång med Cellox 20 med nya fantastiska stående erbjudanden/paket på IPL!

Erbjudande:

*Vid köp av paket om 5 behandlingar får du 10% rabatt. Efter 5 behandlingar får du 20% rabatt på alla efterföljande.

Avser samma behandlingsyta, och kan ej kombineras med andra erbjudanden.

 

Salongen har inga fasta öppettider. Bokningar/förfrågningar sker via Bokadirekt, via vår fasta telefon, via SMS direkt till terapeuterna eller via mail, se HÄR
Du är givetvis alltid varmt välkommen in att ställa frågor, handla eller boka tid när som helst när vi är på plats!

Önskar du köpa Presentkort? Se HÄR för olika alternativ.

 

*Första och enda salongen/kliniken med Hygiencertifiering i Sverige. Innebär att väggar och tak är behandlade med titandioxid som ger en fotokatalytisk effekt med ljus. Har även kolfilterfläktar, ångrengörning och ytdesinfekt, sterilisator och goda rutiner för renlighet.