LPG/Endermologie

Effektiv, men skonsam bindvävsmassage. Uppstramande av lös hud, lymfdränerande, cellulitbehandlande, muskel/bindvävs-uppmjukande mm.

LPG är en riktigt välgörande och samtidigt behaglig behandling/kur som verkligen passar när du vill börja ta mer hand om din kropp. Bland annat lymfandning och betydelsen av kost går vi också igenom om så önskas.

Endermologie är en unik massagemetod (utvecklad av LPG systems i Frankrike) som bygger på samma grundprinciper som bindvävsmassage och lymfdränage. Detta är en mycket effektiv och behaglig massage.

Huvudsyftet när metoden utvecklades 1986 av Luis Paul Guitay, (därav namnet LPG)- var att återställa hudens och musklernas funktioner efter en brännskada han ådragit sig efter en bilolycka på 70-talet. Han hade fått manuell massage och lymfdränage med goda resultat, men ville effektivisera massagen ytterligare och började utveckla Endermologiemetoden.

Efterhand upptäckte man dock att man även fick goda resultat på hudens struktur, såsom att huden blev fastare, celluliter försvann och man blev slankare.

Metoden har utvecklats och idag har vi en mycket avancerad apparat för att behandla allt från celluliter och överflödig fettvävnad till svårare åkommor såsom ex. fibromyalgi, reumatism, ödem mm.

Celluliter
Celluliter orsakas f.a. av dålig cirkulation i hudens yttre lager och därmed ansamlingar av toxiner, vätska och förtätad bindväv. Syns som gropar i huden, speciellt om man pressar ihop den mellan fingrarna. Kan smärta när huden utsätts för tryck.

Celluliter är ett stort problem bland f.a. kvinnor, och kan även drabba slanka, aktiva personer, och är mycket svårbehandlade , även om kost och motion kan hjälpa något.

Endermologie är den första dokumenterade metoden som behandlar celluliter, godkänd av FDA i USA.
Det krävs ett antal behandlingar, (hur många är individuellt, och beror bla. på kroppstyp)- 2-3 ggr/v, och sedan uppföljning ca 1gg/mån.
Även vid uppföljningsbehandlingarna kan man se fortsatt positiva resultat, vilket förutom att behandlingen är avkopplande och behaglig, ju är en klar bonus.
Självklart kan man själv påverka resultaten, genom ex. ändrade kost/motionsvanor, men även utan detta uppnås goda resultat.

 

LPG Endermologie Liftmassage ansikte:
LPG Förebygger och reducerar ålderstecken i hudens struktur.
Detta är behandlingen för dig som vill ha ett naturligt ansiktslyft.
Behandlingen förebygger och bekämpar hudens ålderstecken och förstärker uppbyggnaden av huden, lyfter slätar ut och tar fram ansiktets konturer.

Behandlingen
-Stramar upp huden
-reducerar fina linjer och rynkor
-förstärker hudens naturliga stöd
-motverkar påsig, trött och glåmig hud
-förbättrar blodcirkulation och lymfdränage
-ökar och stimulerar kollagen och elastin
-tar bort döda hudceller
-ger en smidigare och fastare hud
-ger ungdomligare lyster
-slätar ut och stramar upp dekolletage
-reducerar ärr
-reducerar dubbelhaka och svullnad

Behandlingen passar alla hudtyper, även den mest känsliga.

Redan första behandlingen ger synliga resultat, men för ett varaktigt resultat rekommenderas en kur om 10-15ggr och därefter underhållsbehandling ca 1 gång per månad.

 

Andra användningsområden för Endermologie kropp

 • Sätter fart på fettförbränningen, skulpterar och slimmar kroppen.
 • Stramar upp och drar ihop slapp hy på tex. mage, lår, överarmar och runt knän.
 • Före och efter fettsugning eller annan kirurgi för att få ett så optimalt resultat som möjligt och påskynda läkningen.
 • Mjukar upp och förbättrar ärrvävnad efter kirurgi
 • Lindrande och välgörande behandling vid t.ex. fibromyalgi, ledvärk, svullnader, lipödem mm.
 • Sätter fart på lymfsystemet, vilket bidrar till generellt ökad motståndskraft
 • Återhämtning efter träning, samt mjuka upp spända muskler

Endermologie används av massörer och läkare över hela världen, t.ex. fotbollslagen i Italien, och cykellagen i Frankrike.

 

 

Priser:

      *Prova-på LPG kropp eller ansikte 700 kr (full session/behandlingstid)

 • Paketpris 12 gånger 9500 kr (ca 792 kr/gång) Ny stumpa ingår
 • Paketpis 5 gånger 4400 kr (ca 880 kr/gång).
 • Enstaka 1100 kr
 • Stamkundspris efter avslutat paket per gång 900 kr
 • Postoperativa behandlingar efter t.ex. fettsugning 850 kr
 • Ny strumpa 400 kr
 • Hyra strumpa 50 kr
 • Liftmassage Ansikte 850 kr
 • Liftmassage Ansikte paket 10 ggr 7500 kr