Personal och bildgalleri

Antette Torshag

Tel 073-5304423

Anette Thorshag Auktoriserad hudterapeut, Certifierad Laserterapeut

Jag flyttade från Skellefteå 2000 för att utbilda mig till hudterapeut på Elisabethskolan i Stockholm.

Efter utbildningen har jag arbetat på salong som anställd, drivit egen salong samt nu senast arbetat som utbildningsansvarig på ett företag som säljer estetisk apparatur. Bland annat utbildade jag i Cellox 20, IPL-maskinen som vi har på salongen.

Jag har saknat behandlingar och kundkontakten och nu vill jag ta hand om er kunder igen. Jag är noggrann, lyhörd och levererar med högsta kvalitet till varje kund och du kommer känna dig väl omhändertagen.

Mitt fokus ligger på resultat som är synliga och hållbara, individuella produkt och behandlingsplaner som anpassas efter just din huds behov.

 • Auktoriserad Hudterapeut, utbildad 2000/2001 vid Elisabetskolan Stockholm
 • Certifierad Laserterapeut, utbildad 2014 vid SLMS ( Svenska lasermedicinska sällskapet)
 • Kund/ Utbildningsansvarig estetisk apparatur, 2012-2020 på Victus Medical Group
 • Medlem i SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation)
 • Diplomerad Microneedling
 • Diplomerad Laser/ IPL/ LPG
 • Diplomerad Kemiskpeeling

Vanessa Maraval

Tel 073-7216151

Diplomerad LPG-terapeut

I am a french certified massage therapist/Well-being specialistspecialized in aromatherapy massage. I got certified from the Arnika School ( Toulouse, France) in 2010.
I am also a Reiki practitioner since 2016.

I use a mix of techniques ( californian massage, ayurvedic massage, deep tissues, reflexology, acupressure and Reiki healing ) in order to adapt the technique to the needs of the client. Every massage isperformed with a personalized mix of essential oils which are alsochosen according to the client’s needs. Essential oils have not only a positive physical effect on the body but also on the mind, mood and emotions of people.

In addition to my knowledge about manual relaxation and healingtechniques, I use various methods to understand what the client needs, detect imbalances and give as precise advice as possible, bothin terms of herbalism and diet but also in terms of aromatherapyand Bach flowers remedies.

I can read and understand Swedish but speaking English (or French) is easier for me. Thank you for your understanding.

Madeleine Wendel

Tel 073-3952031

Auktoriserad Hudterpeut

Mitt hudvårds intresse började tidigt, när jag som barn fick problem med atopiskt eksem. Ingenting av det jag fick utskrivet efter flertal läkarbesök hjälpte i långsiktigt, utan eksemen kom alltid tillbaka efter en kort period. Febrilt försökte jag hitta produkter som kunde hjälpa mig med mina problem, och på den vägen är det.

För mig är det viktigt att man ska vara bekväm och må bra i sin hud. Därför brinner jag för att hjälpa andra, med hjälp av individanpassade hudvårdsrutiner och behandlingar.

Varmt välkommen!

 • Aukt. hudterapeut, utbildad 2019-2021 vid Elisabethskolan Stockholm

 • Medlem i SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation)

 • Diplomerad i Microneedling

 • Diplomerad i lash-och brow lift

Negin Kronold

Tel 072-9294168

‘Less is more, naturligt är mitt mål’. Jag vill sudda bort tidens spår utan att lägga någon under kniven. Jag brinner för estetik och vill som formgivare hjälpa att ta fram och förstärka individens unika skönhet.”

Negin Kronold, leg. specialist-tjänstgörande läkare, kommer att representera Kronolds estetik på Täby Beauty Center från och med november:

”Jag ser fram emot att inleda samarbetet med det härliga och skickliga gänget på Täby Beauty Center. Vi båda eftersträvar hög och god kvalitet på våra behandlingar och använder oss endast av säkra och beprövade metoder. Men viktigast av allt, vi delar samma syn på skönhet.”

På Kronolds Estetik är din säkerhet vår högsta prioritet och därför är alla våra behandlare legitimerad sjukvårdspersonal. Vi har med oss en bred kompetens från hälso- och sjukvården och det är grundläggande för oss att du ska känna dig lika trygga med våra behandlingar som vi själva gör. Vi använder oss således alltid av beprövad injektionsteknik. Vi tror på kontinuitet och ser vikten av tålamod för att uppnå de bästa resultaten.

 

Jag erbjuder följande behandlingar:

Trådlyft V-soft

Botox Allergan (receptbelagd botox)

Stylage Fillers

Aethoxysklerol

Frida Berglund

Tel 0708-758798

Ägare och VD för Täby Beauty center sedan 2005. Jag utbildade mig till hudterapeut -95 efter att ha arbetat inom vården.  Att ta hand om och se människor har alltid legat mig varmt om hjärtat. Min specialitet är framför allt LPG-massage, och från mars 2020 håller jag mest till i den nyöppnade salongen i Sollentuna (min hemkommun) på Sollentuna Hudvård www.sollentunahudvard.se.

 • Aukt. Hudterapeut, utbildad 1995 vid S:t Eriks postgymnasiala skola
 • Medlem i SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation)
 • Diplomerad IPL/LPG terapeut
 • Undersköterska, utbildad 1992