Personal och bildgalleri

Vanessa Maraval

Tel: 073-7216151

Diplomerad LPG-terapeut

I am a french certified massage therapist/Well-being specialistspecialized in aromatherapy massage. I got certified from the Arnika School ( Toulouse, France) in 2010.
I am also a Reiki practitioner since 2016.

I use a mix of techniques ( californian massage, ayurvedic massage, deep tissues, reflexology, acupressure and Reiki healing ) in order to adapt the technique to the needs of the client. Every massage isperformed with a personalized mix of essential oils which are alsochosen according to the client’s needs. Essential oils have not only a positive physical effect on the body but also on the mind, mood and emotions of people.

In addition to my knowledge about manual relaxation and healingtechniques, I use various methods to understand what the client needs, detect imbalances and give as precise advice as possible, bothin terms of herbalism and diet but also in terms of aromatherapyand Bach flowers remedies.

I can read and understand Swedish but speaking English (or French) is easier for me. Thank you for your understanding.

Negin Kronold

Tel: 072-9294168

‘Less is more, naturligt är mitt mål’. Jag vill sudda bort tidens spår utan att lägga någon under kniven. ”Jag brinner för estetik och vill som formgivare hjälpa att ta fram och förstärka individens unika skönhet.”

Negin Kronold, leg. specialist-tjänstgörande läkare, kommer att representera Kronolds estetik på Täby Beauty Center från och med november:

”Jag ser fram emot att inleda samarbetet med det härliga och skickliga gänget på Täby Beauty Center. Vi båda eftersträvar hög och god kvalitet på våra behandlingar och använder oss endast av säkra och beprövade metoder. Men viktigast av allt, vi delar samma syn på skönhet.

På Kronolds Estetik är din säkerhet vår högsta prioritet och därför är alla våra behandlare legitimerad sjukvårdspersonal. Vi har med oss en bred kompetens från hälso- och sjukvården och det är grundläggande för oss att du ska känna dig lika trygga med våra behandlingar som vi själva gör. Vi använder oss således alltid av beprövad injektionsteknik. Vi tror på kontinuitet och ser vikten av tålamod för att uppnå de bästa resultaten.

Jag erbjuder följande behandlingar:

 • Trådlyft V-soft
 • Botox Allergan (receptbelagd botox)
 • Stylage Fillers
 • Aethoxysklerol

Nicole Jegardt

Jag är en glad och varm person som älskar hudvård. Lever för den lilla stunden på morgonen och kvällen då man kopplar av, glömmer bort vardagsstressen och tar hand om sin hud. Älskar även att experimentera och testa nya produkter från den stora hudvårdsdjungeln som finns idag. Tycker även det är så kul att få möjligheten att träffa nya människor och följa med på deras/er hudvårdsresa!

Den här branschen utvecklas hela tiden vilket ger en stor variation i arbetet som håller mig på tårna! Det är viktigt för mig att anpassa hudvården och behandlingar till individen för att uppnå det optimala resultatet. Jag strävar även efter att ge mina kunder en avkopplande stund där känslan av lugn och ro är det viktigaste.

Hoppas vi ses, ni är så välkomna!

Tel: 072-2141708

Nicole Jegardt Autoriserad Hudterapeut

 • Auktoriserad hudterapeut utbildad 2021 vid Elisabethskolan Stockholm
 • Medlem i SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation)
 • Diplomerad i Microneedling
 • Diplomerad i lash-och brow lift
 • Utbildad IPL-terapeut

Frida Berglund

Tel: 0708-758798

Ägare och VD för Täby Beauty center sedan 2005. Jag utbildade mig till hudterapeut -95 efter att ha arbetat inom vården.  Att ta hand om och se människor har alltid legat mig varmt om hjärtat. Min specialitet är framför allt LPG-massage, och från mars 2020 håller jag mest till i den nyöppnade salongen i Sollentuna (min hemkommun) på Sollentuna Hudvård www.sollentunahudvard.se.

 • Auktoriserad Hudterapeut utbildad 1995 vid S:t Eriks postgymnasiala skola
 • Medlem i SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation)
 • Diplomerad IPL/LPG terapeut
 • Undersköterska, utbildad 1992