lotus

lotus

Qryo T-Shock

Paketpriser kan skräddarsys, boka tid för konsultation med Vanessa eller Madelaine för mer information, samt prisuppgift. 

Cryo T-Shock är en medicinteknisk godkänd maskin från välkända Pagani, grundat 1947, i Italien. Behandlingarna är idag de mest innovativa inom fettreducering, cellulitreducering, anti-aging samt toning och uppstramning av kroppen. Cryo T-Shock använder en helt ny teknik som kombinerar termografi och kryoterapi, vilket eliminerar fettceller samt ger huden en bättre kollagenproduktion. Behandlingarna kan kombineras i oändlighet, men resultaten är extra fascinerande på kroppsdelar där lös hud är ett problem, tex efter viktminskning eller graviditet. Men även på delar av kroppen där man samlat på sig fettdepåer som är svåra att bli av med trots rätt träning och kost.

Hur fungerar det?

Cryo T-Shock använder en så kallad termisk chock, vilket innebär att behandlingen varieras mellan hypertermi (värme), kryoterapi (kyla) detta på ett tempererat och kontrollerat sätt. Kryoterapin kristalliserar och tar död på fettcellerna permanent men hjälper även till att stimulera huden och vävnaden, kollagen produktionen ökar. Detta i sig påskyndar all cellaktivitet och har visat sig vara ett mycket effektivt sätt ta bort fett på lokala områden samt att tona kroppen. Fettceller (jämfört med andra vävnadstyper) är mer sårbara för effekterna av kryoterapi.
Kryoterapi hjälper även till med frisättning av cytokiner och andra inflammatoriska ämnen som även det eliminerar fettceller och därigenom minskar tjockleken på fettlagret. Behandlingen med Cryo T-Shock eliminerar som nämnt fettceller, till skillnad när du går ner i vikt då du minskar fettcellerna i storlek. När du går ner i vikt stannar fettcellerna i kroppen och har stor potential att återigen öka i storlek. Cryo T-Shock har fördelen att de förstör och eliminerar fettcellerna i de behandlade området och transporterar naturligt bort de döda fettcellerna genom lymfsystemet, blod och urin.

En typisk session varar från 15 – 30 minuter. Huden värms i några minuter med hjälp av enhetens hypertermiska värmesystem följt av en stadig kylning som är nyckeln till att eliminera fettvävnad.

Fettceller kommer naturligt och kontrollerat att dö när de utsätts för temperaturer mellan -5º och 8º Celsius.

Ett behandlingsområde räknas som ett A5 (ett halvt A4) i storlek.

 

Fördelar med Cryo T-Shock

 • Kan användas var som helst på kroppen för att eliminera fett, celluliter och lös hud
 • Icke-kirurgisk och inte smärtsam behandling
 • Inga farliga kemikalier
 • Ökar cirkulationen i området
 • Lindrar muskelinflammation, smärta samt påskyndar läkning
 • Stimulerar kollagen och hudens elasticitet
 • Skadar inte och behåller fettfria celler
 • Synliga fördelar oftast efter första sessionen
 • Testad i stor utsträckning i Europa och USA
 • Rekommenderas i kombination med till exempel LPG

Är det en säker behandling?

Ja, det är säkert. Det är en icke-kirurgisk behandling som oftast är helt utan bieffekter. Ett fåtal får lätt rodnad och avdomnad som följd av behandlingen, vilket avtar efter några dagar.

När kan jag se resultat?

På 8 av 10 användare märks tydliga resultat redan efter en behandling!

Bäst och mest långvarigt resultat uppnås efter 4–8 behandlingar. För att uppnå absolut bästa resultat ska du även följa angivna kostråd och utföra lymfmassage. Vi går igenom allt du behöver veta vid första behandlingstillfället.

 

När ska man inte få en behandling?

 • om du är gravid
 • om du har cancer
 • om du har nedsatt immunförsvar
 • har pågående infektion i kroppen

 

Hur lång tid kvarstår resultaten?

Elimineringen av fettcellerna på det behandlade området är permanent. Men det långvariga resultatet beror på din livsstil, motion, diet och genetik. Cryo T-shock är inte en quick-fix. För att få bestående resultat kräver det att du aktivt jobbar med din fysiska hälsa. Om du går upp i vikt ökar antalet fettceller igen. Fettcellerna som fryses bort under behandling försvinner dock för alltid. I motsättning till bantning där man reducerar fetcellernas volym men inte antal.

Cryotoning, hudtoning/åtstramning och cellulitbehandlingar kan kräva ett underhållsschema för att resultaten ska bli bestående. Någon gång per år kan en underhållsbehandling göras.

Hur hjälper behandlingen mot cellutiter?

Celluliter finns i de övre fettcells-skikten. Cryo T-Shock riktar sig mot djupare lager av fettceller och de vätskor som binder dem samman. Blod rusar till de kalla områdena, vilket gör att lymfsystemet börjar tömma de förstörda cellerna och avlägsna avfall.

Faktum är att kyla ökar blodcirkulationen ganska dramatiskt. Den varma ”chock” som följer den kalla terapin ökar än mer blodflödet och lymfsystemets effektivitet. Vanligtvis ser du att celluliterna börjat minska efter den tredje sessionen.

Kan man själv göra något för att förbättra resultaten?

Det är väldigt bra om du rör på dig efter en behandling där man jobbat med fett och/eller celluliter för att hjälpa kroppens metaboliska elimineringsprocesser. Du får resultat även utan detta, men det hjälper till i processen att du rör på  dig och det kan räcka med en promenad.

Du får även kostprogram samt träningsprogram rekommenderat vid behandling om du så önskar.

Hur stor skillnad man upplever av behandlingarna varierar från individ till individ, men klart är att du får bättre resultat om du själv jobbar med kroppen i processen.

 

Hur många behandlingar behövs?

Vi rekommenderar 4–8 behandlingar för att få bästa resultat. Det är först efter så många sessioner det brukar synas ordentligt. Processen i kroppen med att eliminera fett kan fortsätta i upptill 8–12 veckor efter behandling.

Hur känns en Qryo T Shock-behandling?

Den är helt smärtfri. De flesta gillar den värme och kyla som infinner sig.

Hur skiljer sig Qryo T Shock från andra cryobehandlingar på marknaden?

Till skillnad från  andra Cryo-terapibehandlingar använder Cryo T-Shock värme tillsammans med kyla. Detta levererar en ”chock” mot fettcellerna samt påskyndar processen att döda och eliminera dem. Genom att öka hudens ansträngningar, ökar det också kollagenet och elasticiteten i huden. Det i sig har en hudföryngrande effekt. Det är värmen i kombination med kylan som utmärker Qryo T Shock. Dessutom kan man behandla en skräddarsydd yta då terapeuten manuellt masserar med proben. Ytterligare en skillnad är att man inte suger in huden i ett munstycke, vilket är mycket skonsammare för huden.

Värmen hjälper lymfsystemet att forsla ut de döda vita fettcellerna. Med så mycket som 20-40 procent enligt tillverkaren. Träning och rörelse efter varje behandling kommer att påskynda ämnesomsättningen och maximera resultatet.

 

Våra behandlingar

Cryo Fat Removal

Metoden är den mest innovativa och mångsidiga antiaging enheten på marknaden idag. Med den senast tekniken inom fettfrysning kombinerat med värme förstörs fettceller och ökar kollagen produktionen genom en process som kallas apoptos vilket resulterar i en gradvis degenerering och eliminering av döda fettceller och slagg. Denna process tar ca 14 dagar och kroppen fortsätter att reducera kvarvarande i upp till 2 månader.Insida lår, mage, sidor/kärlekshandtag, rygg, rumpa och lår, baksida arm/gäddhäng Fettcellerna kristalliseras och det är här möjligt att punktförbränna fett på valda områden på ett naturligt sätt. Ett behandlingsområde stort som ett A5 behandlas under ca 30 min.

Liten filmsnutt här nedan där du ser hur behandlingen går till:

https://qryo.se/cryo-fat-removal/

Cryo Cellulite

Tex rumpa, lår, armar. Celluliter är slagg produkter och fett som satt sig i bind- och fettvävnad. Ofta är det dålig cirkulation på dessa områden. De fettnedbrytande hormonerna är blodburna och därav är också fettnedbrytningen dålig på områden med celluliter. Cryo Cellulite ökar cirkulationen maximalt och detta gör att lymfcirkulationen blir bättre och huden renas från slagg. Behandlingen har också en utslätande effekt på huden och renar kroppen från gifter.

Cryo Facial

Lyster, uppstramning och ren avkoppling; Här kombineras uppstramning och glow i en och samma behandling.

Cryo Fat removal haka

Uppstramning/fettreducering dubbelhaka; Här jobbar vi bort fett och stramar upp huden samt tar tonar fram käklinjen.

PRISER CRYO T-SHOCK

FÖRSTA BEHANDLINGEN ALLTID HALVA PRISET

Cryo T-Shock / Cryo Fat removal / Fettfrysning – 3 behandlingar 1 omr 45 minuter 5751 kr
Cryo T-Shock / Cryo Fat removal / Fettfrysning – 3 behandlingar 2 omr 75 minuter 11500 kr
Cryo T-Shock / Cryo Fat removal / Fettfrysning 1 omr 45 minuter 2 200 kr
Cryo T-Shock / Cryo Fat removal / Fettfrysning 2 omr 75 minuter 4 400 kr
Cryo T-Shock Dubbelhaka 30 minuter 1 800 kr
Cryo T-Shock Dubbelhaka – 5 behandlingar 30 minuter 8 600 kr
Cryo T-Shock Smärta & Värk 30 minuter 1 500 kr
Cryo T-Shock Ögon 30 minuter 1500 kr

Före- och efterbilder